Q-Select wil nog een keer een ouderwets gezellig feestje vieren in Zaal Prinsen. Foto: De Vrolijke Foto
Q-Select wil nog een keer een ouderwets gezellig feestje vieren in Zaal Prinsen. Foto: De Vrolijke Foto DEVROLIJKEFOTO

Q-Select speelt nog één keer in zaal Prinsen

Muziek Haarlo

HAARLO - Zaal Prinsen staat op de nominatie te worden afgebroken. Voor het einde van dat tijdperk zal Q-Select in ieder geval nog een keer spelen in deze zaal met rijke historie aan de Eibergseweg in Haarlo.

Op zaterdag 13 mei speelt Q-Select vanaf 20.00 uur bij Zaal Prinsen in Haarlo. Binnenkort wordt op deze plek begonnen met de bouw van 24 woningen, dus het kan zomaar de laatste keer zijn om hier samen met Q-Select helemaal los te gaan. HCR Prinsen blijft overigens wel bestaan.
Dat Q-Select regelmatig oude tijden doet herleven met nostalgische dansmiddagen en swingende sixties-avonden, zullen veel mensen inmiddels wel hebben opgemerkt. Nummers als Born To Be Wild, A Hard Day’s Night, Da Doo Ron Ron en Riders On The Storm klinken uit de luidsprekers. Caroline, Ann en Gloria zijn er ook. Jan Snikkers en Jan Stomps -beiden van het eerste uur- aangevuld met Emiel, Hans en Fiona, weten door hun passie voor goede muziek er elke keer weer een leuk feestje van te maken. Kaartjes zijn online op de site Q-Select.nl te bestellen en kosten in de voorverkoop, inclusief servicekosten, 8,50 euro (regulier 10 euro). De zaal gaat open om 19.30 uur en de muzikale avond duurt tot middernacht.