De twee fietsers wachtte een warm onthaal in Antwerpen, na hun zeer geslaagde missie. Foto: PR

De twee fietsers wachtte een warm onthaal in Antwerpen, na hun zeer geslaagde missie. Foto: PR

Evan Hilhorst en Bram ten Dolle fietsen 65 mille bijeen voor KWF

Maatschappij Geesteren

GEESTEREN - Evan Hilhorst en Bram ten Dolle hebben met hun actie Road to Antwerpen een megabedrag van 65.000 euro bij elkaar gefietst. Hun missie was geld inzamelen voor de strijd tegen kanker: Fietsen tegen Kanker en Fietsen voor het Leven.

Tijdens de Koningsdagfestiviteiten was er het uitzwaaimoment met een meefietsende burgemeester Joost van Oostrum. Vrijdag was de dag van The Road to Antwerpen en om 3.00 uur vertrok het duo op de fiets vanuit Geesteren onder toeziend oog van een heleboel mensen richting Antwerpen. De reactie die volgde op social media was overweldigend: enorm veel support en de donaties stroomden binnen voor deze inspanning van Evan Hilhorst en Bram ten Dolle voor het goede doel. 

Op vrijdagavond rond 20.15 uur kwamen Ten Dolle en Hilhorst aan in Antwerpen en werd duidelijk dat de actie een megabedrag oplevert. Maar liefst 65 mille was er binnen en de doneerknop blijft nog enkele dagen actief. Het KWF kan een prachtig bedrag tegemoetzien, dat kan worden ingezet in de strijd tegen die verschrikkelijke ziekte, die zoveel mensen treft.
Voor meer info kan men terecht op de speciale website.

www.theroadtoantwerpen.nl