Collectanten nodig voor ReumaNederland

Maatschappij Ruurlo

RUURLO - Het collectecomité Ruurlo zoekt nog een aantal vrijwilligers voor de collecteweek van ReumaNederland. Die is van 20 tot en met 25 maart..Onder meer op de Leussinkbrink is nog versterking nodig.

Reuma heeft nog steeds een grote impact op het dagelijks leven van meer dan 2 miljoen Nederlanders. Zoveel mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen die door reuma niet vrijuit kunnen leven, werken en bewegen. De pijnlijke realiteit van reuma mogen we niet accepteren. Want reuma genezen, dat kan en dat moet.
Het collectecomité heeft afscheid genomen van Johanna Rijkenbarg en Dini Oltvoort. Zij maakten resp. 32 jaar en 13 jaar deel uit van het comité, dat inmiddels twee nieuwe leden kon verwelkomen. Met Janny Wassink en Bianca Eenink is het weer op volle sterkte zodat als vanouds de buscollecte kan worden georganiseerd.
Opgeven als collectant kan bij Bianca Eenink, tel. 06 22035540, e-mail wilfried-bianca@live.nl en en Mini Nijenhuis, tel.0573-452961, e-mail dikenmini@outlook.com. Ook kan gemaild worden naar vrijwilligers@reumanederland.nl.