Degradanten bekend bij bridgeclub De Muralt

BORCULO - Bridgeclub De Muralt werkte afgelopen donderdagavond bij 't Dommerholt de vierde zitting van de vierde ronde af. Dat betekende promotie, maar helaas ook degradatie voor enkele leden. Promotie naar de A-lijn is er voor René Ammerant en Mathilde Klomberg, Huib Vreugdenhil & Coby van den Zijden en Diny Bennink & Marietje Luttikholt.

 De uitslagen zijn als volgt: In de A-lijn was de eerste plaats voor August Pot & Ria Pot met 63,75 procent. Tweede werden Marja Ribbers & Lina Valkenburg met 55,63 procent en de derde plek was voor  Peter Hoogma & Arina van Westerhuis met 55,00 procent.

In de B-lijn werden René Ammerant en Mathilde Klomberg met 69,13 procent eerste. De tweede plaats was ook deze keer voor Diny Bennink & Marietje Luttikholt, maar nu met 60,75 procent. De derde plek werd bezet door Huib Vreugdenhil & Coby van den Zijden met 56,67 procent.

Naast de promotie naar de A-lijn moeten enkele leden de omgekeerde weg maken; de degradatie werd een feit voor Ad te Rietmole & Lina Valkenburg, Anne Versluys & Marguita Versluys en Nees Huijgen en Bas Lagendijk.