Tornax mannen paken volle buit in Eefde en haken aan bij subtop promotieklasse

Tornax mannen paken volle buit in Eefde en haken aan bij subtop

RUURLO – Waar het mannenteam van de Ruurlose volleybalvereniging Tornax vorige week tegen het eerste team van VIOS aantrad, stond afgelopen zaterdag het duel tegen het tweede team op het programma. 

Het niveau lag vanaf het begin hoog. Overtuigend pakte Tornax de eerste set: 11-25. Het beeld van de eerste set kon het team de tweede set minder goed doorzetten. Tornax was slordig in de passing, waardoor het er aanvallend niet uit kwam. Ondanks dat kwamen de mannen geen moment in de problemen: 22-25. De derde set had veel weg van de eerste set. Vanaf het begin trok Tornax een flink gat, dat geen moment in gevaar kwam: 14-25.
De vierde set was nog het meest spannend van allemaal. Collectief speelde Tornax slordig en waren er diverse persoonlijke fouten. Ondanks dat bleven de mannen er maximaal voor knokken. Daarmee wisten Toranx ook de laatste set winnend af te sluiten: 23-25. Daarmee heeft het team vier van de laatste vijf wedstrijden winnend afgesloten. Een fantastisch resultaat, waarmee Tornax aanhaakt bij de subtop van de promotieklasse.
Komende zaterdag speelt Tornax om 16.00 uur thuis in sporthal ‘t Rikkenhage tegen Wivoc.