Geesterens Belang begint inloopspreekuur

Maatschappij Geesteren

GEESTEREN - Om nog beter te weten wat er onder de inwoners leeft begint Geesterens Belang met een inloopspreekuur. Dat zal worden gehouden op de eerste donderdag van de maand, in dorpshuis de Zunnekamp.

Als dorpsbelangenvereniging heeft Geesterens Belang een tweeledig doel. Zij wil graag de tradities en de authenticiteit van het dorp beschermen en zij wil graag de belangen van haar inwoners behartigen en verdedigen. Dit doel kan alleen worden bereikt door samen op te trekken met zoveel mogelijk inwoners van Geesteren, aldus de vereniging, die ook wil weten wat de inwoners bezighoudt als het om het dorp gaat.
Het inloopspreekuur is ook bedoeld voor vragen of om iets onder de aandacht brengen bij het Geesterens Belang. Op donderdag 2 februari is het eerste spreekuur en tot de zomervakantie zijn de volgende data gepland: 2 maart, 6 april, 4 mei en 1 juni. De vereniging zit van 19.30 tot 20.30 uur in de Zunnekamp. Behalve op 4 mei: dan is vanwege Dodenherdenking het spreekuur een uurtje eerder: van 18.30 tot 19.30 uur. Telefonisch contact kan natuurlijk ook via Liesbeth Waltz, tel. 06-1228 8125. Verder kan er worden gemaild naar gb@geesterengld.nl. Tenslotte kan Geesterens Belang indien nodig zelfs thuis langskomen.


www.geesterengld.nl