Muziekoriƫntatie voor kinderen

Muziek Beltrum Borculo Eibergen Neede Ruurlo

BERKELLAND - Samen muziek maken geeft kinderen niet alleen veel plezier maar heeft ook een positief effect op hun ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek. Daarom start het Segnocollectief, de Muziekschool van Berkelland, in de week van 13 februari 2023 met muzieklessen voor kinderen van groep 4 en 5 van de basisschool, een oriƫntatiecursus.

Tijdens deze vijftien weken durende cursus gaan de kinderen samen aan de slag met het maken van muziek en alles wat daarbij komt kijken zoals samenwerken, luisteren naar muziek en zelf muziek schrijven. Ook maken de kinderen kennis met de verschillende muziekinstrumenten. Zo kunnen zij hun verborgen muzikaal talent ontwikkelen en gezellig samen muziek maken.
Hte Segnocollectief heeft vestigingen in Beltrum, Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo. Het rooster van de lessen wordt bepaald naar aanleiding van het aantal aanmeldingen per plaats. Zijn er minimaal twee of drie vriendjes/vriendinnetjes dan kan de cursus al starten. Opgeven kan op de website van de muziekschool.
In aansluiting op de oriƫntatiecursus kunnen leerlingen tegen gereduceerd tarief drie lessen volgen op een instrument naar keuze. Indien mogelijk krijgt de leerling een instrument mee naar huis om te oefenen. Meer informatie op de website of via contact met de docent Lobke Arentz, tel 06-27362004.


www.segnocollectief.nl