'Sporten wanneer en waar je maar wilt bij Club The Chariot'

EIBERGEN - Vanaf 1 maart sporten hoe, waar en wanneer men maar wil met en bij Club The Chariot, hèt kloppend sporthart van Eibergen en omgeving.

Frank van Amersfoort, eigenaar, personaltrainer en voedingscoach: “Door de maandelijkse enquête die wij houden onder onze klanten, worden wij sinds de invoering van de enquêtering in 2014 beloond met het cijfer 8.3 of hoger. Wij toetsen dit op landelijk niveau met ruim honderd clubs aan de hand van onze zes zekerheden. Na de coronaperiode is dit cijfer gestegen naar maar liefst een 8.6 tot september 2022, sindsdien werden wij zelfs met een 8.9 gewaardeerd. Geweldig om op deze manier een soort van bekroning van ons werk te krijgen. Toch vroegen wij ons af, wat kunnen wij eraan doen om dit cijfer nog hoger te krijgen? De behoefte bleek voornamelijk om, naast onze huidige ruime openingstijden, nóg ruimere tijden te gaan hanteren.”

Vanaf 1 maart kan men daarom bij Club The Chariot in Eibergen van maandag tot en met zondag van 6.00 tot 23.00 uur sporten. 17/7 sporten bij Club The Chariot, 17 uur per dag 7 dagen per week. "Maar daar blijft het niet bij. Naast dat er tijdens deze openingstijden aan cardio-, krachttraining en eGym (elektronische krachtcirkel) gedaan kan worden, bestaat er vanaf 1 maart de mogelijkheid met behulp van een media player je eigen les op te starten." Met een 22” inch touchscreen navigeert de klant in een soort van ‘Netflix’ omgeving en blader deze in de bibliotheek naar een voor hem of haar geschikte en gewenste les. "Wil je een korte of lange work-out gericht op kracht of juist het uithoudingsvermogen, of ga je liever zen worden tijdens een virtuele yogales. Fiets je eenvoudig de les mee met jouw favoriete cycling instructeur of fiets je een cyclingroute en beklim je de Alpe D’huez. Maar liefst 400 work-outs zijn te volgen."

'Sport waar
je maar wilt,
thuis of
eigenlijk
overal ter
wereld'

Club The Chariot biedt haar klanten een speciale app, waarmee er maar liefst 800-plus work-out routines te volgen zijn. Van Amersfoort:  "Sport waar je maar wilt, thuis of eigenlijk overal ter wereld waar maar internet voor handen is. Niet sporten of bewegen is onnodig, sport vanaf nu hoe, waar en wanneer je maar wilt!'

In de maand januari heeft Club The Chariot nog een aantrekkelijke startersaanbieding. Informeer via 0545-474320, mail naar welkom@thechariot.nl, bezoek de website www.thechariot.nl of kom vrijblijvend langs aan de Nijverheidsstraat 4 in Eibergen.