Nachtoele-actie Reurpop keert op Valentijnsdag terug

Cultuur Ruurlo

RUURLO - Jaren geleden startte de organisatie van het Ruurlose muziek-, theater- en spektakelfestival Reurpop, speciaal voor fans van het festival, de Nachtoele-actie. Een nachtelijke kaartverkoop met veel gezelligheid, vermaak én mooie kortingen. Na jaren van afwezigheid wordt deze actie dit jaar weer nieuw leven ingeblazen. Op de avond van Valentijnsdag. Dinsdag 14 februari kunnen liefhebbers, tussen 22.00 en 00.00 uur, toegangskaarten voor Reurpop scoren.

Bij zwembad De Meene zijn op die avond tegen gereduceerde prijs kaarten te koop voor het festival dat van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni plaatsvindt aan de Wiersseweg in Ruurlo. Ze gaan weg voor de prijzen van de afgelopen 2022-editie van Reurpop. Dit betekent dat men 25 euro per festivaldag betaalt of 70 euro voor drie dagen. De zondag-puberkaarten (voor de leeftijd van 13 t/m 15 jaar) kosten 10 euro. Daarnaast is het ook mogelijk om alvast extra voordelig munten aan te schaffen. Een strip met 25 munten kost nu 70 euro. Bij het festival zullen munten iets duurder zijn. Tijdens de Nachtoele-actie kan men maximaal vier kaarten per festivaldag per persoon kopen.

Online kaartverkoop
De online kaartverkoop start op 15 februari om 20.00 uur. Vanaf dat moment betaalt men 27,50 euro voor een reguliere dagkaart en 77,50 euro voor drie dagen. De zondag-puberkaarten worden voor 12,50 euro per stuk verkocht.
Drie jaar geleden kwamen ruim 700 mensen af op de Nachtoele-actie, die toen bij het clubhuis van IJsclub Ruurlo plaatsvond. Mede daardoor waren zowel de zaterdag- als zondagkaarten snel uitverkocht. De organisatie verwacht dit jaar eenzelfde run op dagkaarten als toen. Op vrijdag en zaterdag is Reurpop toegankelijk vanaf 16 jaar. De zondag van Reurpop is voor alle leeftijden. Op zondag hebben kinderen tot en met 12 jaar en mensen van 65 jaar of ouder gratis toegang tot Reurpop.