Parkinson Café Berkelland

NEEDE - Beide bijeenkomsten van Parkinson Café Berkelland in oktober en november werden zeer goed bezocht. De volgende bijeenkomst Parkinson Café Berkelland is op 8 december. De bijeenkomsten worden gehouden bij Natuurpark Kronenkamp, Kronenkamp 14 in Neede. Inloop is vanaf 13.45 uur, het programma duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

 Op 8 december is het thema Ergotherapie bij parkinson. Ergotherapeuten Marise Vreugdenhil (Ergo Es) en Saskia Sollman (Sensire), beiden deelnemer aan het ParkinsonNet, houden een presentatie over ergotherapie en beantwoorden vragen. Bijvoorbeeld: - wat doet een ergotherapeut? Wanneer schakel ik een ergotherapeut in en hoe doe ik dat dan? En wat zijn de kosten? Ook zijn er tips van de ergotherapeut.
Er is bij Natuurpark Kronenkamp voldoende parkeergelegenheid en de locatie is rolstoeltoegankelijk. Deelname is gratis. In verband met de organisatie is vooraf aanmelden gewenst via info@parkinsoncafeberkelland.nl.. Kijk op de webpagina van Parkinson Café Berkelland voor de actuele agenda.

www.parkinson cafeberkelland.nl