Dorpshuis zoekt versterking

RUURLO -  Het Dorpshuis, gevestigd in de bibliotheek in Ruurlo, heeft als doelstelling het bieden van een laagdrempelige ontmoetingsruimte, waar mensen elkaar in een veilige en uitnodigende omgeving kunnen ontmoeten en eventueel aan activiteiten kunnen deelnemen. 

De inloopochtenden voor ontmoeting, een praatje, activiteit en een kopje koffie of thee zijn op dinsdagochtend en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. In de winterperiode is het ook geopend op de laatste zondag van de maand, dan van 14.00 tot 16.00 uur. Vaste activiteiten zijn de wandelgroep (elke twee weken op vrijdagochtend) en het Handwerkcafé (de laatste vrijdag van de maand). Om dit alles te organiseren en begeleiden is ’t Dorpshuis op zoek naar uitbreiding van het team van gastvrouwen/-heren.
Als gastvrouw/-heer ontvangt men de bezoekers van ’t Dorpshuis, zodat ze zich welkom en op hun gemak voelen. Deze zorgt voor de consumpties en knoopt bijvoorbeeld een gesprekje aan. Als gastvrouw/-heer werk je altijd samen; deze doet dit werk dus nooit alleen. Wie interesse heeft of meer informatie wil, neemt even contact op via 06-13917062. Of kijk op de website.

www.dorpshuisruurlo.nl