Foto's: Lisanne van Haaften.

Foto's: Lisanne van Haaften.

Successen voor RGV-teams

Sport Ruurlo

RUURLO - De Ruurlose Gymnastiek Vereniging RGV kan terugkijken op een geslaagde eerste wedstrijd voor middenbouw niveau 4 en teams E. Deze vond afgelopen zaterdag plaats in Winterswijk.

Het middenbouwteam bestaande uit Tess Klein Selle, Sophie Gotink, Liza Woerts, Emma Beltman en Lynn Holtslag turnde een stabiele wedstrijd. Voor Lynn was dit haar eerste echte turnwedstrijd ooit. De meiden kunnen tevreden terugkijken op deze wedstrijd. Zij eindigden op een vierde plaats.
Het andere team, bestaande uit Marit Olthof, Noya Boomkamp, Carlijn Leferink, Frederike Klein Bluemink en Isolde Luiten wist een zeer goede wedstrijd te turnen. Ze behaalden de eerste plaats en mochten daarom als team het goud mee naar huis nemen. Voor deze meiden was er ook nog een individuele uitreiking per leeftijdscategorie. Dat is anders dan voor de meiden van het middenbouwteam. Ook hier wisten Isolde, Marit en Carlijn goud, zilver en brons te behalen. Voor Noya en Frederike zat er door een blessure geen volledige wedstrijd in, waardoor ze individueel niet het podium konden behalen.

Afbeelding