Vrouwen van Nu Ruurlo vieren uitgesteld 75-jarig jubileum

RUURLO – De Vrouwen van Nu in Ruurlo vieren zaterdag 22 oktober alsnog hun 75-jarig jubileumfeest. De vereniging is opgericht op 4 juni 1946 als de Vereniging voor Plattelandsvrouwen Ruurlo. In de loop van de tijd is de naam veranderd in Vrouwen van Nu. 

De afdeling Ruurlo van de Vrouwen van Nu is nog steeds een zeer actieve vereniging met ongeveer 140 leden. Iedere maand wordt er een afdelingsbijeenkomst georganiseerd met verschillende thema’s. Verder bestaat de vereniging uit verschillende interessegroepen en activiteiten. Voor wie belangstelling heeft is er meer informatie hierover te vinden via de website www.vrouwenvannu.nl/ruurlo of via de Facebook-pagina van de Ruurlose Vrouwen van Nu.

Maar op zaterdag 22 oktober viert het bestuur samen met de leden alsnog in zaal De Keizerskroon het 75-jarig jubileum van de vereniging. Het feest begint om 14.00 uur. De deur is open vanaf 13.30 uur. De leden die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit nog doen via een e-mail aan secretarisvvnruurlo@gmail.com of bij iemand anders van het bestuur. Dat moet wel voor 15 oktober gebeuren.
Het programma ziet er fantastisch uit. De vrouwen worden vermaakt door het cabaretgezelschap ‘Vrolijk Entertainment’. Ook is er een hapje en een drankje. Het feest zal tot ongeveer 18.00 uur duren. Het bestuur laat weten dat men er een mooi feest van wil maken en gaan daarna door met de mooie, interessante bijeenkomsten en activiteiten en hoopt in de toekomst nog veel nieuwe leden te ontmoeten.