Kaartverkoop Seniorenfeestmiddag Septemberfeest begonnen

Duo Een en Ander brengt voorstelling met muziek, verhalen, gedichten en humor

BORCULO - De kaart verkoop voor de Seniorenfeestmiddag van het Septemberfeest is gestart. De middag vindt plaats op donderdag 1 september in de feesttent, de aanvang is 13.30 uur, de tent is om 13.00 uur open, de middag eindigt om circa 16.30 uur. De seniorenfeestmiddag is inmiddels prik op de kalender van het Septemberfeest in Borculo. Onder het genot van wat lekkers worden de bezoekers die middag onder anderen vermaakt door het Duo Een en Ander.

Duo Een en Ander bestaat uit Erik Knoef en Anita Oldenhave. Zij hebben samen een muzikale en humoristische cabaretvoorstelling samengesteld. Het programma bevat conferences, sketches, gedichtjes, verhalen en liedjes

Entreekaart is lotnummer
De kosten voor deze compleet verzorgde middag zijn 6,00 euro per persoon. De geserveerde hapjes worden aangeboden door Friesland Campina en Ter Beke en de bloemetjes op de tafels door Bloemuniek. Ook dit jaar is er een verloting, waarbij het entreebewijs tevens het lotnummer is.
Voor deze middag is een vast aantal kaarten te koop, in principe alleen bedoeld voor (oud-)Borculoƫrs.

Voorverkoopadressen
De kaartverkoop loopt via de volgende adressen: receptie woonzorgcentrum Careaz J.W. Andriessen, Koppeldijk 40, Borculo en Tabak en Wijn en Zo, Veemarkt 4, Borculo.



www.septemberfeest.nl