Andriessenhuis 2 wint RUBObiljartcompetitie

RUURLO/BORCULO – Dit seizoen is de biljartcompetitie van de RUBO (Ruurlo – Borculo) ondanks de beperkende maatregelen door corona toch geheel uitgespeeld.

RUBO is een biljartcompetitie voor senioren, die wordt verspeeld op wekelijkse middagen. Er wordt deelgenomen door teams uit Borculo, Ruurlo, Barchem en Geesteren. Het is een competitie waarbij gezelligheid voorop staat en waar bij meedoen belangrijker is dan winnen. Maar er wordt wel fanatiek gestreden door alle teams om zo hoog mogelijk te eindigen.
De teams bestaan uit drie spelers die allemaal twee wedstrijden spelen per speeldag zodat er in totaal door iedere speler 52 wedstrijden worden gespeeld in het seizoen. Na afloop van het seizoen volgt dan het slotfeest in een van de lokaliteiten waar gespeeld wordt. Dit is een gezellig samenzijn waarbij ook de partners aanwezig zijn. Dan worden de prijzen uitgereikt en aansluitend is er een buffet dat dit jaar verzorgd werd door De Tapperij in Ruurlo.

De eindstand van de RUBO-competitie is als volgt: 1. Andriessenhuis 2 (Borculo); 2. S.B. Baan (Geesteren); 3. Bundeling 3 (Ruurlo).