Halfway Hairlow nieuw in festivalland

HAARLO - Vanaf dit jaar zal ook Haarlo prijken op de festivalkalender. Op 9 juli 2022 vindt daar de eerste editie van Halfway Hairlow plaats. Een nieuw festival voor jong en oud met diverse acts en bands uit binnen- en buitenland.

Het kleinschalige festival speelt zich af op het terrein aan de Borculoseweg 37 (tussen Haarlo en Borculo). Ontstaan uit de passie en liefde voor muziek wordt dit evenement georganiseerd door de gebroeders Daan en Sam Boers. Ze hebben voor deze eerste editie een aantal leuke namen weten te strikken, waaronder het Belgische rockmonster RHEA, dat afgelopen weekend op de mainstage van Rock Werchter stond. Ook staan onder meer de ‘Nederlandse Blondie’ Inge van Calkar, nederpunkrocker Fokko en het balkan-beats-feestorkest Balkanova Orchestra op 9 juli in de heilige landen van Haarlo.
Voor de volledige line-up en meer info is Halfway Hairlow te volgen via de socials. Tickets zijn via onderstaande website nog verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts 17,50 euro. Aan de deur kosten ze 20 euro.


halfwayhairlowticket.eventgoose.com