Feestelijke officiële opening voor Fijnder

Feestelijke officiƫle opening voor Fijnder

REGIO - Sinds 1 januari 2022 hebben de organisaties Sociale Dienst Oost-Achterhoek (SDOA) en Werkbaan Oost (WBO) hun krachten gebundeld. Samen vormen ze een nieuwe organisatie: Fijnder, werkleerbedrijf Oost-Achterhoek. Fijnder zet zich proactief in voor een zo optimaal mogelijke deelname van de Achterhoekse inwoners aan de samenleving. Dat doen ze samen met andere ketenpartners in het sociaal domein. 

Onlangs vond er een feestelijke opening plaats voor de samenwerkingspartners van Fijnder. De middag begon met een rondleiding door het nieuwe pand aan de Batterij in Groenlo. 

Directeur Theo Beijer heette iedereen welkom en nam samen met Jos Hoenderboom, voorzitter Dagelijks Bestuur Fijnder, symbolisch afscheid van SDOA en WBO. Risco Balkenende van Cedris en Erik Dannenberg van Divosa gaven daarna beiden een inspirerende toespraak. Hierop volgde een panelgesprek tussen de sprekers en andere partners uit het sociaal domein. Het programma werd afgesloten met een borrel.

Fijnder kijkt terug op een mooie opening en wil graag iedereen de kans geven om een kijkje te nemen in het nieuwe pand. Op zaterdag 18 juni van 11.00-16.00 uur houdt Fijnder daarom een open dag. Het evenement is vrij te bezoeken. Meer informatie over de open dag is te vinden op de website. 


www.fijnder.nl/opendag