Volharding op zoek naar nieuwe twirltrainer

BORCULO - Voor de twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit zes enthousiaste meiden die al meerdere jaren twirlen. Een aantal keer per jaar doen zij mee aan twirlwedstrijden in solo- en duo-verband in de categorieën N2 tot en met N5. Zij trainen op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Daarnaast leeft de ambitie om een nieuwe jeugdgroep op te zetten die gaat trainen van 18.30 tot 19.30 uur.

Volharding zoekt een trainer die het leuk vindt om jeugd te enthousiasmeren en kennis te laten maken met de twirlsport, de twirlsport weer laat leven in de omgeving, nieuwe leden weet binnen te halen bij de vereniging, de basisbeginselen kan aanleren bij de beginners, de ervaren twirlsters kan ondersteunen en naar een hoger niveau kan brengen; iemand die creativiteit, energie en uitdaging brengt tijdens de trainingen, de twirlsters ondersteunt bij optredens en wedstrijden.
De twirlsters zijn onderdeel van Muziekvereniging Volharding uit Borculo. Hiernaast beschikt de vereniging over een bigband, harmonieorkest, leerlingenorkest en slagwerkgroep. De vereniging kent 75 leden en is actief in zowel muzikale als sociale activiteiten binnen de Borculose samenleving. Wie zichzelf hierin herkent en trainer wil worden bij deze vereniging, stuurt zijn of haar sollicitatie naar Volharding via info@volhardingborculo.nl. Wie eerst nog meer informatie wil, kan contact opnemen met Inge Hogevonder op tel. 06-29422042.