Avondvierdaagse weer terug in Borculo

BORCULO - De Avond4daagse is weer terug in Borculo. Ook dit jaar organiseert muziekvereniging Volharding de avondwandelvierdaagse weer organiseren. Deze wordt gehouden van 13 tot en met 16 juni.

Iedere dag kan er een route worden gelopen van 3,5 kilometer of 10 km, waarbij alle delen van het prachtige Borculo en het daarbij behorende buitengebied worden aangedaan. Er wordt gestart vanaf het Muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg 7.

Op de eerste drie dagen kan er vanaf deze startlocatie worden gestart tussen 18.00 en 18.30 uur voor alle afstanden. Op 16 juni starten de deelnemers aan de 10 km tussen 18.00 en 18.30 uur, de 5 km-wandelaars tussen 18.30 en 18.45 uur. De lopers van de 3 km beginnen om 19.00 uur aan hun laatste route. Dit jaar worden de routes gelopen aan de hand van de routebeschrijving, die men mee krijgt bij de start. De uitgezette routes lopen door de mooie natuur en omgeving van Borculo.

De laatste dag komen de wandelaars samen in het park van het gemeentehuis, waarbij de wandelaars worden terugverwacht tussen 19.30 en 20.00 uur. Aansluitend wandelen de deelnemers onder de muzikale begeleiding van muziekvereniging Volharding het laatste stuk naar het Muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg, waarna de deelnemers die daarvoor gekozen hebben, hun medaille in ontvangst kunnen nemen.

De kosten bij voorinschrijving met deelname aan alle vier de avonden zijn 6,50 euro (zonder medaille 4 euro) en voor deelname op één dag 2,50 euro. Voorinschrijving is alleen mogelijk via de website van muziekvereniging Volharding.

www.volhardingborculo.nl