Alana Toxopeüs werd met haar paard Thunder vijftiende in de klasse 1.20 meter. Foto: PR.

Alana Toxopeüs werd met haar paard Thunder vijftiende in de klasse 1.20 meter. Foto: PR. 

Geslaagd springweekend
LR & PC Ruurlo

RUURLO – Maar liefst meer dan driehonderd combinaties kwamen afgelopen weekend aan de start op het clubterrein 't Windmöllenveld van de Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Ruurlo. Dankzij vele vrijwilligers lag de bodem van het wedstrijdterrein er perfect bij om alle combinaties een fijn springparcours te laten rijden.

Deze springwedstrijd was tevens het eerste selectiemoment voor het outdoor kampioenschap springen. Er kwamen diverse leden van Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Ruurlo aan de start, waarvan er velen mooie prijzen in de wacht wisten te slepen.

Uitslagen Ponyclub Ruurlo
Florien Bongaards met haar pony Cheeky behaalde een eerste plaats in de klasse veertig centimeter categorie A/B en een tweede plaats in de klasse vijftig centimeter categorie A/B. Jet Gerritsen werd met haar pony Maarlen's Rhapsody eerste in de klasse zeventig centimeter categorie C. Levi Heusinkveld werd vierde met haar pony Tennessee in dezelfde klasse. In de klasse tachtig centimeter categorie C werd Jet Gerritsen derde en Levi Heusinkveld vijfde. Nena Bozic met haar pony Pronk Stables Pépé behaalde een mooie tweede plaats in de klasse tachtig centimeter categorie D/E.

Paarden
In een groot deelnemersveld (totaal vijftig starts) behaalde Rianne Kamperman met haar paard Cieleine in de klasse 1.10 meter een hele mooie achtste plaats. Alana Toxopeüs werd met haar paard Thunder vijftiende in de klasse 1.20 meter.
Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli wordt de volgende springwedstrijd verreden op het clubterrein 't Windmöllenveld. De organistoren hopen dan wederom vele combinaties te mogen verwelkomen.