Naomi Höfkes. Foto: PR
Naomi Höfkes. Foto: PR

Jong WCL stelt zich voor

WINTERSWIJK - De komende weken stellen de leden van Jong WCL (Waardevol Cultuur Landschap) zich voor. Jongeren (15 tot 35) die ook mee willen denken over de toekomst van het Winterswijkse buitengebied kunnen zich aanmelden via jongwcl@gmail.com..

Wie ben je?
Naomi Höfkes

Hoe oud ben je?
25 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk als beleidsadviseur toerisme en recreatie bij de gemeente Berkelland. Een super leuke baan, omdat ik me bezig houd met hoe mensen hun vrije tijd besteden.

Wat zijn je hobby’s?
Ik trek er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken. Historische plaatsen, kastelen en natuurgebieden zijn mijn favoriet. Daarnaast sport ik regelmatig en ben ik een liefhebber van eten (zowel het koken als het opeten ervan).

Wat wil je bijdragen aan Jong WCL?
De stem van jongeren laten horen als het gaat om de opgaven waar we de komende jaren voor staan die invloed hebben de toekomst van ons buitengebied. Hierbij vind ik het versterken van de leefbaarheid door het behouden van de balans tussen wonen, werken en recreëren in ons buitengebied erg belangrijk.

Waar kijk je het meeste naar uit bij Jong WCL?
Om mij samen met gelijkgestemde leeftijdsgenoten van verschillende achtergronden in te zetten voor het behouden en versterken van de leefbaarheid in ons prachtige en bijzondere buitengebied. Het is leuk om dit te doen door mee te praten over beleid, maar ook door activiteiten te organiseren.