Meet-Inn De Nieuwe Rank gaat online

Algemeen

BERKELLAND - Nu de lockdown wederom een feit is is het organiseren van fysieke ontmoetingen moeilijk, zo niet onmogelijk. Daarom moet ook De Nieuwe Rank, pioniersplek in Borculo en omstreken, haar aanbod aanpassen: de Meet-Inn op 9 januari gaat online.

Normaliter is er elke tweede zondag van de maand een ontmoeting, de Meet-Inn genaamd. Deze bijeenkomsten gaan gepaard met muziek en een gast die verdiept. Soms is dat een predikant, soms ook niet.
In januari is er geen mogelijkheid om samen te komen, iets wat de organisatie erg jammer vindt. Om toch een ontmoeting te creƫren is ervoor gekozen om online te gaan. Deze mogelijkheid werd afgelopen jaar noodgedwongen vaker benut. Op 9 januari vanaf 11:30 uur kan iedereen inloggen op https://meet.Google.com/ydr-bcez-gnx . Dit adres is ook te vinden op de website van De nieuwe Rank (doorklikken op Meet-Inn online).
Er is ruimte voor gesprek en de organisatie zorgt voor online muziek en een verdieping waarin het nieuwe jaar en de voornemens van eenieder aan bod komen.


www.nieuwerank.nl