RK Kerk in Borculo verplaatst kerstvieringen

Algemeen

BORCULO - Op kerstavond zit traditiegetrouw de kerk altijd vol. De vieringen op deze avond hebben iets bijzonders. Je gaat na nog een laatste dag school of werk in het donker naar de kerk, overal branden kaarsen, er wordt mooi gezongen en er hangt een sfeer van verwachting.

Echter voor het tweede jaar op rij gooit corona roet in het eten. Na 17.00 uur mogen we niet meer samenkomen. De avondvieringen kunnen daarom ook niet doorgaan. Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden met Kerstmis toch naar de kerk te kunnen, heeft de RK kerk Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming in Borculo deze vieringen daarom verplaatst. In plaats van kerstavond kan men op eerste én tweede kerstdag naar de kerk.
Op eerste kerstdag om 10.00 uur is er een Woord- en Communieviering met Margriet te Morsche en het koor Stemmig. Op tweede kerstdag is er eveneens om 10.00 uur een Woord- en Communieviering met Wil Matti en het parochiekoor. Wie met kinderen de kerststal wil komen bekijken kan na afloop van deze vieringen tot 11.30 uur terecht.