De top-tien van de kandidatenlijst van VVD Berkelland. Van linksboven naar rechtsonder: Gerbert Oonk, Jelle Oonk, Marcel Ratering, Wim Klein Willink, Hans Boxem, Gerrit de Hoop, Louis Koopman, Marcellino Kropman, Gerrie te Winkel en Gerjan Teselink  Foto: PR

De top-tien van de kandidatenlijst van VVD Berkelland. Van linksboven naar rechtsonder: Gerbert Oonk, Jelle Oonk, Marcel Ratering, Wim Klein Willink, Hans Boxem, Gerrit de Hoop, Louis Koopman, Marcellino Kropman, Gerrie te Winkel en Gerjan Teselink  Foto: PR

VVD zet nieuwkomer Gerrie te Winkel als vijfde op lijst

Algemeen

BERKELLAND - Recent hebben de leden van de VVD Berkelland de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Zoals al eerder bekend was gemaakt wordt de lijst aangevoerd door Marcelino Kropman. Hij wordt gevolgd door wethouder Gerjan Teselink en zittend raadslid Wim Klein Willink.

Het dit jaar benoemde burgercommissielid Gerrit de Hoop staat op vier gevolgd door nieuwkomer Gerrie te Winkel. Te Winkel heeft samen met haar familie een boerderij, ze is nieuw in de politiek maar zeker geen onbekende. Op de tiende plaats staat de 18-jarige Jelle Oonk. Jelle heeft een bijdrage geleverd aan de visie ‘Berkelland 2030’ die de basis vormde voor het verkiezingsprogramma.
“De kandidatenlijst is een mooi team met een goede mix van verfrissing en ervaring. Hiermee staan we klaar voor de komende vier jaar” aldus lijsttrekker Kropman. Met de slogan ‘Berkelland: blijft goed wordt beter’ gaan de Berkellandse liberalen de verkiezingen in. Tijdens de ledenvergadering van de VVD zijn de verkiezingslijst en het verkiezingsprogramma met enthousiasme en unaniem aangenomen.
De volledige VVD-lijst:
1. Marcellino Kropman
2. Gerjan Teselink
3. Wim Klein Willink
4. Gerrit de Hoop
5. Gerrie te Winkel
6. Marcel Ratering
7. Hans Boxem
8. Louis Koopman
9. Gerbert Oonk
10. Jelle Oonk
11. Henry Geesink
12. Patrick Nijhof
13. Jan te Velthuis
14. Marjo Wiegers
15. Andre Florijn
16. Erik te Geershuis
17. Jolanda Luimes-Arentsen
18. René Hogenberk
19. Martijn Spliethof
20. Gerard Luttikhold
21. Erwin Wunnekink
22. Gerjan Breukers
23. Ben Hasselo
24. Mans Koster
25. Ineke Nijen Es
26. Jan Markink

Marcellino Kropman, lijsttrekker VVD BErkelland. Foto: PR