Jaime Lebbink bij slagerij Henk met worst voor shirtsponsors. Foto: PR

Jaime Lebbink bij slagerij Henk met worst voor shirtsponsors. Foto: PR

Volleybal ligt helemaal stil

Algemeen

BORCULO - Omdat er na 17.00 uur niet meer getraind mag worden, heeft volleybalbond Nevobo besloten voor alle competities de wedstrijden uit te stellen. In 2021 worden er dus geen wedstrijden meer gespeeld. Dat betekent voor de jeugdteams, dat hun najaarscompetitie nu beëindigd is en de kampioenen bekend zijn. De Borculose vereniging Kerkemeijer Gemini heeft inmiddels besloten ook alle toernooien af te gelasten. 

Het oliebollentoernooi als jaarafsluiting voor de leden op 22 december, het Berkelland Schoolvolleybaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs op 7 januari 2022 en het recreatieve Kerkemeijer Nieuwjaarsvolleybaltoernooi op 8 januari 2022 gaan dus niet door. Op zaterdag 11 december zal er in plaats van een compleet competitieprogramma nu door de meeste teams worden getraind in ’t Timpke. Ook worden dan de kampioenen bij de jeugd in het zonnetje gezet. 

Worst
De Sponsor Commissie heeft voor het Sinterklaasweekend alle shirtsponsors bezocht en hen bedankt met een lekkere worst van slagerij Henk, die zelf ook shirtsponsor is. SC-lid Jaime Lebbink mocht de worst ophalen bij Henk.