Baan Borculo onder water voor het schaatsseizoen

Algemeen

BORCULO - De IJsclub Borculo heeft de schaatsbaan aan de Hoflaan onder water gezet voor het seizoen 2021-2022. En nu maar hopen op een winter waarin dat water in ijs verandert.

Traditiegetrouw gaan de bestuursleden van de IJsclub Borculo langs de deuren voor de verkoop van de abonnementskaarten, maar
door de coronabeperkingen worden de kaarten dit schaatsseizoen niet thuis afgeleverd. Ze kunnen tussen 10 en 12.30 uur bij de ijsbaan worden opgehaald op de volgende dagen: woensdag 8 december; zaterdag 11 december; woensdag 15 december; zaterdag 18 december; woensdag 22 december en woensdag 29 december. Daarbij zullen de coronaregels in acht worden genomen.
De abonnementsprijzen voor het seizoen 2021-2022 zijn onveranderd laag, met als extra dat het gezinsabonnement is uitgebreid. Dit betekent dat elk gezinslid onderdeel is van het abonnement ongeacht de leeftijd. Natuurlijk kan elk gezinslid ook afzonderlijk een kaart
kopen.
Een gezinsabonnement kost 10 euro, een junior lid (t/m 16 jaar) betaalt 3 euro en senior leden zijn 5 euro kwijt. De kaarten kunnen bij het afhalen contant worden afgerekend maar ook door middel van het scannen van een qr-code met de smartphone.