Wandelen vanuit 't Dorpshuis

Wandelen vanuit 't Dorpshuis

RUURLO - Op vrijdag 3 december is er weer de vertrouwde wandeling vanuit ’t Dorpshuis Ruurlo. Mede omdat dit plaatsvindt in de buitenlucht kan het wandelen - onder de bekende voorwaarden - gewoon doorgaan. ’t Dorpshuis zelf is uiteraard in verband met de coronamaatregelen gesloten. 

De deelnemers verzamelen die dag vanaf 10.50 uur en starten om 11.00 uur bij de bibliotheek in Ruurlo (Dorpsstraat 74). Dus, wie meedoen, komt op tijd. De wandeling is ongeveer 5,5 kilometer en dit gebeurt in een dusdanig tempo dat de groep uiterlijk om 12.15 uur weer terug is bij het vertrekpunt. Deelname aan de wandeling is gratis en aan- of afmelden is niet nodig. Bij slecht weer gaat de wandeling niet door.

Ze wandelen gewoonlijk één keer in de veertien dagen en steeds op de vrijdagmorgen. Wie zin heeft om mee te gaan is van harte welkom. Het is niet alleen goed om te bewegen, maar het is ook heel gezellig met elkaar. Vaak ontstaan er juist door het wandelen leuke (nieuwe) contacten. Meer info over het wandelen is te vinden op de website van ’t Dorpshuis: www.dorpshuisruurlo.nl of via: 06-13917062.