GSV’63 pakt de eerste periode in 11 jaar

Algemeen

Kleinst mogelijke zege op Bredevoort genoeg

GEESTEREN/BREDEVOORT - GSV’63 speelde zondag 28 november de belangrijke uitwedstrijd tegen Bredevoort. Bij winst kon GSV’63 de eerste periode in de 5e klasse B pakken. De laatste keer dat dit gebeurde was in seizoen 2010/2011.

GSV’63 begon goed aan de wedstrijd en creëerde enkele grote kansen. Dat de ploeg uit Geesteren met een 0-0 ruststand de kleedkamers opzocht had het aan zichzelf te danken.

In tweede helft ging GSV’63 op dezelfde voet verder. In de 59ste minuut wist Owen Jacobs de bal op te pakken en door middel van een behendige actie op de achterlijn voldoende ruimte te creëren voor een schot. De keeper kon geen redding brengen, waardoor Jacobs de zo vurig gewenste 0-1 op het scorebord zette. In het resterende gedeelte gaf GSV’63 nauwelijks kansen weg en bleef het 0-1.

Na het laatste fluitsignaal werd er op het veld een feestje gevierd. GSV’63 pakte door deze overwinning de eerste periode in 5e klasse B! Met de nodige kratten bier en champagne werd het feestje nog even voorgezet.