Logo van de Zonnebloem. Foto: PR
Logo van de Zonnebloem. Foto: PR

Zonnebloem Borculo-Haarlo zoekt nieuwe voorzitter

Algemeen

HAARLO - Na zes jaar vindt de huidige voorzitter van de Zonnebloemafdeling Borculo-Haarlo, Ton van Uem, het een goed moment de voorzittershamer over te dragen. De afdeling is daarom op zoek naar een opvolger. Op 1 januari 2022 wordt de functie vacant. 

De Zonnebloem is al vanaf direct na de Tweede Wereldoorlog een begrip en in al die jaren uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 1200 afdelingen en ruim 40.000 vrijwilligers verdeeld over het land. Binnen de afdeling Borculo-Haarlo zijn ruim dertig vrijwilligers actief.

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke beperking. Jong en oud. Voor hen worden activiteiten georganiseerd of zij worden thuis bezocht voor een gezellige babbel en een spelletje. Voor iemand die wil ervaren hoe verrijkend het is iets voor anderen te kunnen betekenen, deel wil uitmaken van een groep mensen die hieraan veel voldoening ontleent en hieraan sturing wil geven, is dit misschien wel de ultieme vacature: die van voorzitter van de Zonnebloem, afd. Borculo-Neede. 

Als een gegadigde hierover eerst meer weten, kan deze contact opnemen met Ton van Uem, tel. 0545-272754 of per mail via borculozonnebloem@gmail.com.