Streep door openingsweek Dorpskamer

BERKELLAND - De openingsweek van Dorpskamer Berkelland, die gepland stond op maandag 22 en woensdag 24 november, gaat niet door. Door de huidige coronacijfers en de nieuwe maatregelen wordt de opening van de Dorpskamers in Neede en Eibergen uitgesteld. Op een later moment zal er, voor beide locaties, opnieuw een openingsweek worden georganiseerd. De Dorpskamers in Neede en Eibergen blijven gewoon open in acht nemend van de geldende coronamaatregelen. 

Dorpskamer Berkelland is een voorliggende voorziening voor een fijne dag-invulling. Iedereen kan er terecht voor een gezellig praatje, een kopje koffie, een spelletje of iets creatiefs. Daarnaast wordt er ook (arbeidsmatige) dagbesteding aangeboden. "We zijn een herkenbare voordeur waar je binnenstapt en kennismaakt met alles wat de Dorpskamer doet en waar ze voor staat. Burgers en organisaties ontmoeten elkaar en geven mensen de kans zich te ontwikkelen en (weer) mee te doen in de maatschappij. Wij doen dit op maat gesneden, op basis van wensen en mogelijkheden. Ons publiek is divers. In de praktijk worden we vaak gevonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt", zo legt Soraya Wittebroek, coördinator Dorpskamer Berkelland, uit.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Soraya Wittebroek via s.wittebroek@stadskamer.com of tel. 06 - 57 86 86 94.

De openingstijden van de Dorpskamer in Neede zijn: op maandag van 9.00 tot 16.00 uur; dinsdag tussen 13 en 16.00 uur; vrijdags van 9.00 tot 12.00 uur.  

 In Eibergen zijn de openingstijden van de Dorpskamer maandags van 13.00 tot 16.00 uur; woensdag 9.00 tot 16.00 uur; op vrijdagen tussen 9.000 en 12.00 uur.