'Eindelijk najaar' vinden ze bij De Eendracht

HAARLO - Muziekvereniging De Eendracht uit Haarlo geeft zaterdag 20 november het najaarsconcert. Het concert vindt plaats in HCR Prinsen in Haarlo en begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Dit keer staat het najaarsconcert volledig in het teken van jubilarissen binnen de vereniging, vandaar de titel 'Jubilarissenconcert'. Jubilarissen van vorig jaar en dit jaar hebben zelf een nummer uitgekozen dat gespeeld gaat worden. Aangevuld met wat andere werken vormen deze het gevarieerde programma.

In het programma treden de drumband, het orkest en de majorettes op in een gevarieerd programma. Zo brengt het orkest onder meer Morricones Melody, waarbij Ira Wunnekink een solo ten beste geeft, maar ook nummers als The Phantom of the Opera en Strauss bonbons. De drumband leeft zich uit op verschillende stukken, waaronder Fiesta del rio.

Vorig jaar en dit voorjaar zijn er geen concerten gegeven vanwege corona. Bij Muziekvereniging De Eendracht gaan ze ervan uit dat het dit keer wel door kan gaan zodat ze ook hun nieuwe dirigent Patrick Dieperink voor kunnen stellen. 

Vanzelfsprekend zijn alle bezoekers ook hier gehouden aan de geldende maatregelen.