Het themaconcert wordt gehouden in de grote zaal bij Bronkhorst High-Tech Ruurlo. Foto: PR.

Het themaconcert wordt gehouden in de grote zaal bij Bronkhorst High-Tech Ruurlo. Foto: PR.

Filmconcert van Sophia’s Lust

RUURLO – Koninklijke Muziekvereniging Sophia’s Lust mag eindelijk weer een concert geven voor publiek na lange afwezigheid. Hier hebben alle muzikanten reikhalzend naar uitgekeken. Dit concert staat volledig in het teken van filmmuziek. 

De mooiste muzikale werken die speciaal voor film zijn geschreven worden gespeeld door het harmonieorkest onder leiding van Mark ten Breul. Van klassiekers ‘Indiana Jones' en ‘Jurassic Park' tot aan meer recente blockbusters zoals ‘Pirates of the Caribbean'. De gehele zaal zal omgetoverd worden tot ware bioscoop, waarbij het orkest de muziek live meespeelt met de bijbehoren filmscènes op het witte doek.
Naast het harmonieorkest brengt ook slagwerkgroep ‘Volharding' uit Borculo zijn muzikale klanken ten gehore, onder leiding van instructeur Jan Kreunen. Het themaconcert wordt gehouden in de grote zaal bij Bronkhorst High-Tech Ruurlo. De deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend en concert begint om 19.30 uur.
Tickets kunnen uitsluitend vooraf besteld worden via sophiaslust.nl of via de leden. De organisatie hanteert de dan geldige coronamaatregelen en toegangseisen; op de Facebookpagina of de website van Sophia's Lust vindt men het laatste nieuws.

www.sophiaslust.nl