CINEbieb Borculo vertoont de film ‘Amélie’

BORCULO - De vrijwilligers van CINEbieb laten op donderdagavond 11 november in de bibliotheek in Borculo de komedie ‘Amélie’ zien. De avond begint om 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 5 euro voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek en 6 euro voor niet-leden. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.oostachterhoek.nl/cinebieb of via 088-0062929.

Amélie is op zoek naar liefde, en de zin van het bestaan. Ze is een serveerster in het centrum van Montmartre, waar ze contact heeft met haar buren en klanten, alsmede met een mysterieuze foto-verzamelaar. Langzaam realiseert Amélie zich dat de weg naar geluk zich niet vanzelf zal openbaren, maar dat ze hier initiatief voor zal moeten tonen. Zij treft haar geluk door zich in te spannen voor het geluk van anderen. Regisseur is Jean-Pierre Jeunet en de hoofdrolspelers zijn Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz en Dominique Pinon.

In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma van de betreffende bibliotheek. Het totaaloverzicht van alle films is te vinden op www.oostachterhoek.nl/cinebieb, waar ook direct toegangskaarten te koop zijn. Na de laatste filmbeelden is er gelegenheid om onder het genot van een bij de prijs inbegrepen consumptie na te praten over de film. De coronamaatregelen worden hierbij in acht genomen.