Inspirerende muziek van Stef Bos bij inspiratiegebedsviering

BORCULO – Klimaat vraagt onze aandacht. De Klimaatconferentie in Glasgow is geen ver van mijn bed show. Ieder heeft hierin een taak. Iedereen wordt uitgedaagd na te denken wat zijn of haar rol is. 

De dreigende ondergang van de wereld, lijkt op de verhalen over de 'Apocalyps'. Men kan zich afvragen is dit de wereld waar ie als kind van droomde of wel met het lied van Stef Bos te zeggen 'Is dit nu later'? De aarde aanschouwend lijkt het apocalyptische beeld, waarover geschreven staat in sommige Bijbelverhalen, direct van toepassing. Er is zoveel chaos, zoveel verdeeldheid, onmacht, pijn en verdriet. Is de wereld van vandaag al niet hard bezig om door eigen toedoen die grote verschrikking van de Apocalyps over zichzelf af te roepen? 

In een Inspiratieviering geïnspireerd op liederen van Stef Bos staan de aanwezigen daar bij stil. Stef Bos schreef vele mooie liederen met een boodschap zoals Onbereikbaar, Lichtjes in de mist, Door de Wind, Ik kan het niet alleen, Hagar en Geef licht. Deze liederen met door Bijbelverhalen geïnspireerde teksten klinken in een Inspiratie-gebedsviering, op zaterdag 13 november om 19.00 uur in rooms-katholieke Onze lieve Vrouw Tenhemelopneming kerk in Borculo (Steenstraat). Iedereen is daar welkom om zich te laten inspireren door de betekenisvolle teksten en liederen van Stef Bos.