't Dorpshuis Ruurlo gesloten vanwege corona-beperkingen

RUURLO - Het corona-virus slaat weer hard toe. Harder dan wie dan ook verwacht zou hebben. Tijdens de persconferentie van 2 november is een aantal maatregelen bekendgemaakt die ook ’t Dorpshuis treffen. Het bestuur van ’t Dorpshuis Ruurlo heeft na de nieuwe beperkende maatregelen in verband met corona besloten voorlopig de inloopochtenden op dinsdag- en vrijdagochtend niet door te laten gaan. Alle activiteiten – behalve het wandelen - worden voorlopig tot nader bericht opgeschort. Hervatting van de inloopochtenden zal onder andere via de website bekend worden gemaakt. 

Een uitzondering wordt gemaakt voor het tweewekelijkse wandelen vanuit ’t Dorpshuis. Dat kan – mede omdat dit in de buitenlucht is - onder de bekende voorwaarden - wel gewoon doorgaan. De eerstvolgende wandeling is op vrijdag 19 november. De deelnemers verzamelen vanaf 10.50 uur en starten om 11.00 uur bij de bieb in Ruurlo (Dorpsstraat 74). De wandeling is ongeveer 5,5 kilometer en de groep is uiterlijk om 12.15 uur weer terug bij de bieb. Deelname aan de wandeling is gratis en aan- of afmelden is niet nodig. Bij slecht weer gaat de wandeling niet door.
Het wandelen is gewoonlijk één keer in de veertien dagen en steeds op de vrijdagmorgen. Iedereen die zin heeft om mee te gaan is van harte welkom. Het is niet alleen goed om te bewegen, maar het is ook heel gezellig. Vaak ontstaan er juist door het wandelen leuke contacten.
Meer info over het wandelen staat op de website van ’t Dorpshuis.

www.dorpshuisruurlo.nl 

tel. 06- 13917062