Sint Drive aan de Domineesteeg in Ruurlo

RUURLO – De jaarlijkse Sinterklaasintocht, georganiseerd door de Sinterklaascommissie van de Ruurlose Ondernemers Vereniging (ROV), wordt dit jaar gehouden op zondag 14 november. Vorig jaar moest de intocht het helaas geannuleerd worden in verband met de coronasituatie, maar dit jaar heeft de ROV van gemeente Berkelland een akkoord gekregen voor een ‘Sint Drive’.

In verband met de nog geldende coronamaatregelen moet iedereen in beweging blijven en is Sinterklaas met zijn schoorsteenpieten te zien aan de Domineesteeg. Ze nemen plaats in de muziekkoepel, maar er zullen ook pieten rondlopen. Er is gelegenheid om ze te zien tussen 15.00 en 16.00 uur. Het is de bedoeling dat het een wandelende stoet blijft; een zogenoemd doorstroom-evenement. 

Op de Ruurlose basisscholen zijn kleurplaten uitgedeeld die voor 20 november ingeleverd kunnen worden bij: Bloem & Dingetjes, Nicolet Coiffure en Mams Ruurlo. Er liggen ook kleurplaten bij diverse Ruurlose ondernemers. De prijsuitreiking staat gepland op 1 december.