Het bestuur van Wandel en Beleef. Foto: eigen foto

Het bestuur van Wandel en Beleef. Foto: eigen foto

Wandel en Beleef Groenlo

GROENLO - Op zondag 21 november organiseert Stichting Wandel en Beleef Groenlo weer de jaarlijkse herfstwandeltocht. Er kan gestart worden vanaf 08.00 uur bij Café Grolzicht aan de Oude Winterswijkseweg 35 waarbij deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden. Tot 11.00 uur kunt u vertrekken voor de 20 km, tot 12.00 uur voor de 15 km en tot 13.00 uur voor de 10 km. Onderweg is er een pauzeplek met koffie /thee en bij terugkomst is er een kop soep voor iedere wandelaar. 

Net als voorgaande jaren wordt de route op belangrijke kruisingen/punten ook met pijlen aangegeven. Wat nieuw is, is dat de wandelaars naast de route op papier ook de route via GPS kunnen lopen. Alles wordt dus in het werk gesteld om deelnemers van een onbezorgde wandeling door de prachtige omgeving van Groenlo te laten genieten.

“Uiteraard zijn we ons er ook bewust van dat we nog van doen hebben met de coronaregels en dat deze in de aanloop naar de tocht nog kunnen wijzigen. Maar we zullen er alles aan doen om deze herfstwandeltocht door te laten gaan”, aldus Mirjam Stapelbroek, voorzitter van Stichting Wandel en Beleef Groenlo. De pauzeplek is op een buitenplaats en zover de regels nu zijn heeft de wandelaar daar geen QR-code nodig. Als de wandelaar bij terugkomst bij Café Grolzicht binnen wil zitten, dan zal er wel een QR-code nodig zijn (dus of volledig gevaccineerd, of voor testen voor toegang). 

Houd de website wandelenbeleef.nl of de facebookpagina Stichting Wandel en Beleef Groenlo in de gaten voor de laatste informatie omtrent de herfstwandeltocht.