In gesprek met Geriatrie Verpleeg-kundige

BERKELLAND - Het Alzheimer Trefpunt in Berkelland en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk (SKB) nodigen belangstellenden uit om dinsdag 9 november in gesprek te gaan met Sara Gabriël, Geriatrie Verpleegkundige binnen het SKB. De bijeenkomst is in Buitencentrum Kerkemeijer, Ruurloseweg 51 te Borculo van 19.30 uur tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Het team geriatrie (ouderengeneeskunde) binnen het SKB is er voor ouderen met meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Vaak gaat het om een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale problemen. Er wordt rekening gehouden met de kwetsbaarheid en belastbaarheid van de mens. De nadruk ligt op herstel en behoud van de zelfredzaamheid. Sara Gabriël vertelt over haar werk en neemt de aanwezigen mee in haar ervaringen, geeft informatie en zal vragen beantwoorden.

De coronarichtlijnen van het RIVM worden tijdens de bijeenkomsten gevolgd om alles veilig te kunnen laten plaatsvinden. Omdat het Alzheimer Trefpunt in een horecagelegenheid plaatsvindt, is de CoronaCheck QR-code (via de app of op papier) verplicht. Het Alzheimer Trefpunt Berkelland is een initiatief van Alzheimer Nederland afdeling OostGelderland, in samenwerking met Careaz, Livio, Sensire, Voormekaar Berkelland en het Netwerk Dementie Oost-Achterhoek. Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar 06- 13514411, mail: oostgelderland@alzheimervrijwilligers.nl.