Slagerij Kastelein meermalen bekroond. Foto: PR
Slagerij Kastelein meermalen bekroond. Foto: PR

Slagerij Kastelein bekroond met drie keer goud

DIEPENHEIM - Slagerij Kastelein is tijdens de nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2021 in de prijzen gevallen. De fijne rookworst, grove rookworst en de wildrookworst van Slagerij Kastelein zijn tijdens de keuring bekroond met goud.

Landelijke competitie
Voor Gelderse rookworst en innovatieve rookworstproducten is de Arnhem Rookworststad de grootste rookworstwedstrijd. Alle slagers en worstmakers uit Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de mogelijkheid om waardering te ontvangen voor hun vakkundigheid. Voor slagers is het behalen van een onderscheiding een erkenning van kwaliteit van hun Gelderse Rookworst en hun vakmanschap.

Deskundige juryleden
De ingezonden rookworsten worden gekeurd door een team van deskundige juryleden. Zij kijken naar uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien en structuur na snijden, geur en smaak, consistentie en innovatie.
De bekroning van producten van Slagerij Kastelein betekent dat Rein Hofman een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkoopt.

Over Arnhem Rookworststad
Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd van Nederland. Iedere slager en worstmaker uit Nederland kan door mee te doen nationale waardering oogsten voor hun vakkundigheid. De wedstrijd bestaat uit diverse rubrieken met naast de ‘reguliere’ rookworst onder andere innovatieve rookworstproducten. De eerste wedstrijd werd gehouden in 1974.
Maandag 25 Oktober tot en met zaterdag 30 oktober is de kampioens rookworst van Kastelein extra voordelig te proeven.