Maxhan overgenomen door Geelink. Foto: PR

Maxhan overgenomen door Geelink. Foto: PR

Overname Maxhan werkkleding door Geelink IJzerwaren

HAAKSBERGEN - Na twintig jaar met veel plezier en toewijding het bedrijf te hebben gerund, zullen Martin ten Voorde en Han Sak per 1 september stoppen met MAXHAN werkkleding. Ze gaan van hun pensioen genieten. In Geelink IJzerwaren, eveneens in Haaksbergen, is een overnamepartner gevonden.

In die zoektocht naar een goede overnamepartner heeft MAXHAN met name goed gekeken of de service met persoonlijk contact die de klant gewend is, gecontinueerd kan worden. Ten Voorde en Sak hebben een weloverwogen keuze gemaakt en hebben er alle vertrouwen in dat Geelink deze service kan gaan bieden. Al sinds jaar en dag levert Geelink gereedschappen en ijzerwaren aan de bouw en industrie, landbouw en tuinbouw. Vanuit de technische groothandel aan de Eibergsestraat werd de levering van kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen een steeds belangrijkere tak binnen het bedrijf. Tijdens de recente verbouwing was binnen Geelink al besloten een grote bedrijfskledingshop in te richten, met een assortiment bestaande uit bekende merken als Beeswift , FHB, Hydrowear, Dassy Indushirt en Steelblue. Het assortiment en de expertise van MAXHAN werkkleding zal hier volgens Geelink een mooie aanvulling op zijn. Vooral het bedrukken en borduren in eigen huis wordt als een meerwaarde gezien.

Door deze overname blijft er in Haaksbergen een specialist in bedrijfskleding. In combinatie met de technische groothandel, wil Geelink voor bedrijven en particulieren het juiste adres blijven. De overname zal verder geen merkbare veranderingen met zich mee brengen, alleen zal er een nog breder assortiment aan werkkleding aangeboden worden. Voor alle PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) en het personaliseren van werkkleding staat Geelink ook voor de mensen klaar.