De Borchländer Musikanten uit Borculo. Foto: PR
De Borchländer Musikanten uit Borculo. Foto: PR

Borchländer Musikanten Borculo: ‘t Is weer zo wiet

Algemeen

BORCULO - Na een lange muzikale stilte kunnen ze zeggen: “’t Is wear zo wiet!” De Borchländer Musikanten uit Borculo houden weer een muzikale avond in Muziekcentrum Borculo. Op zaterdag 30 oktober, vanaf 19.30 uur.

Dit concert wordt georganiseerd door de Vriendenclub Borchländer Musikanten en is in eerste instantie speciaal bedoeld voor de vaste donateurs. Zij hebben die avond dan ook gratis toegang. Voorwaarde is wel dat kaarten vooraf gereserveerd worden. Maar ook niet-donateurs zijn van harte welkom, zij betalen 7,50 entree per persoon.
De gehele avond wordt verzorgd door de Borchländer Musikanten, die weer van zich laten horen met Böhmische polka’s, marsen en walsen. Ook dit keer is er weer een verloting.

Op deze avond moeten we rekening houden met de huidige regels en zal er naar een geldig coronatoegangsbewijs worden gevraagd, digitaal of op papier, laat de organisatie weten. De zogenaamde ‘Registratiekaart coronavaccinatie’ kan niet als bewijs dienen. Ook dient men een geldig legitimatiebewijs te kunnen laten zien. Controles vinden plaats bij binnenkomst in het Muziekcentrum Borculo.
Kaarten zijn tot en met 28 oktober te bestellen via www.borchlandermusikantenborculo.nl/agenda of door te bellen of te mailen naar Henk Eelink: 0545-272581 / henkeelink@gmail.com. Er worden geen kaarten aan de kassa verkocht.

''t Is wear zo wiet' voor de Borchländer Musikanten. Foto: PR