Marco ten Hoopen en Melani Hietbrink 25 jaar in dienst bij Hogeweg Installateurs. Foto: PR

Marco ten Hoopen en Melani Hietbrink 25 jaar in dienst bij Hogeweg Installateurs. Foto: PR

Dubbel feest bij Hogeweg installateurs in Borculo

BORCULO - Hogeweg Installateurs in Borculo vierde afgelopen week feest vanwege het 25-jarig jubileum van de medewerkers Marco ten Hoopen en Melani Hietbrink. In het bijzijn van hun families werden ze afgelopen vrijdag met de overige collega’s tijdens een sfeervol etentje in het zonnetje gezet. 

In een reactie prijst directeur-eigenaar Alwin Hogeweg de inzet van beide collega’s. “Melani is direct na haar schooltijd bij ons in dienst gekomen en heeft zich in die 25 jaar tot een volwaardige administratieve kracht opgewerkt. Marco is hier begonnen als loodgieter. Toen het calculatiewerk toenam en een collega met pensioen ging, hebben we hem gevraagd om naar kantoor te komen. Inmiddels heeft hij de leiding over de monteurs en de werkvoorbereiding.”
Hogeweg zelf is inmiddels de vierde generatie van Hogeweg Installateurs, een bedrijf dat al 150 jaar bestaat en veertien medewerkers heeft. Het houdt zich bezig met de installatie van gas, water en elektra, zowel voor nieuwbouw en verbouw als renovatie. Verder pleegt het onderhoud aan cv-ketels bij particulieren. Naast het installatiebedrijf bezit het ook een winkel, Hogeweg Electroworld.
Voor meer informatie over het bedrijf, kijk op de website.

https://hogeweg-installateurs.nl/