Schieten ze raak, met deze  zelfgemaakte constructie? Foto: PR
Schieten ze raak, met deze zelfgemaakte constructie? Foto: PR

Schiet jij ‘raak' tijdens het BIEBlab?

BERKELLAND – BIEBlab staat op 20 oktober (Ruurlo) en 27 oktober (Eibergen) in het teken van kracht, energie en constructies. In beide vestigingen begint de creatieve en technische middag om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of 088-0062929 en de deelnamekosten bedragen 2,50 euro. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

Nieuwsgierig, creatief of meer te weten willen komen over en ervaren over kracht, (veer)energie en constructies, dan is deze workshop helemaal 'Raak!' Wie durft het aan om zelf iets doeltreffends te maken en uit te proberen en dan enthousiast ‘Raak!' te kunnen roepen? Dan is deze workshop echt een schot in de roos.

Samenwerking
Twee keer per maand worden er in twee vestigingen in Berkelland activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand. De ene keer verzorgt ‘Culturije' het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.