Reurls Oktoberfest in november

RUURLO – Op zaterdag 6 november wordt er een groot Oktoberfeest gehouden bij café–restraurant De Tapperij. Het feest wordt georganiseerd door vrijwilligers van Voetbalvereniging Ruurlo met hulp van Hans Ribbers (De Tapperij) en Rob Dolphijn (De Noaber). Iedereen is welkom, het belooft ondanks de nog geldende coronaregels een groot feest te worden.

De gasten worden vanaf 18.00 uur ontvangen, zij krijgen gratis toegang tot een groot Tiroler buffet tot ongeveer 20.00 uur. Zittend aan lange tafels kan men naar behoefte onbeperkt gebruikmaken van het buffet, inclusief Bratwurst, spareribs, kip, rollade en Gemüse tot 20.00 uur. Het feest, de live ‘musik’ en de dj, gaan daarna gewoon door. Speciaal voor deze gelegenheid zullen ‘Die Verrükte Drei’ hun opwachting maken bij De Tapperij. DJ Martin is ook van de partij om de feestvreugde nog te vergroten.
De voorverkoop van kaarten start op zondag 10 oktober in de kantine van de VV Ruurlo; het eerste team speelt dan tegen FC Trias. De kaarten kosten 20 euro en zijn vanaf maandag ook online verkrijgbaar. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het budget voor de viering van het negentigjarig jubileum van VV Ruurlo. De organisatie wil benadrukken dat het feest voor iedereen toegankelijk is, mits men maar zin heeft om er een gezellig feest van te maken. Vriendengroepen, teams, families, buurten, mannen, vrouwen, iedereen is van harte welkom. Wie zeker wil zijn van een entreebewijs, komt op zondagmiddag 10 oktober naar sportpark ‘t Rikkelder.