Huldiging vele jubilarissen Vrouwen van Nu-afdeling, op eerste bijeenkomst na lange tijd

RUURLO – Na anderhalf jaar zijn de leden van Vrouwen van Nu Ruurlo eind september weer bijeen geweest. Tijdens de bijeenkomst werden de leden in twee groepen verdeeld en kon men alle achttien jubilarissen in het zonnetje zetten. 

Vijftig jaar lid zijn Hendrika Geerdink, Dina Leuverink en Jo Vruggink; 45 lid jaar lid Gerrie ter Maat en Hanna te Winkel en veertig jaar Jannie Ligtenbarg, Willemien Reurink, Janny Wassink en Bertha Schepers. Aaltje Hietbrink en Annie Klokman zijn 35 jaar lid en Henny Klokman, Gerda Langenbarg, Marietje Neerlaar, Hermien Nieuwenhuis en Heintje Roerdink dertig jaar. 25 jaar lid zijn Leni Groote Haar en Henny Slotboom.

De leden van de Rommelmarktcommissie: Gerda Langenbarg, Dini Ligterink, Ali Luesink, Willemien Reurink, Gerda Rijkenbarg, Johanna Rijkenbarg en Jo Sprukkelhorst werden in het zonnetje gezet voor hun inzet voor de rommelmarkt in de afgelopen jaren, die helaas niet meer wordt georganiseerd. Bij de reiscommissie heeft Annie Nieuwenhuis afscheid genomen. Ze wordt opgevolgd door Ria Hendriksen.
Het was een geslaagde middag en avond, waarbij alle vrouwen weer gezellig een praatje met elkaar konden maken. De volgende afdelingsavond voor de leden van Vrouwen van Nu Ruurlo is op donderdag 21 oktober in zaal De Tapperij, aanvang om 20.00 uur. Deze avond zorgt het duo Michel en Tejo voor een avondvullend programma.