Uitslagen Ruurlose Bridge Club

RUURLO – De Ruurlose Bridgeclub is woensdag 15 september begonnen met bridgen. Na anderhalf jaar niet te hebben gespeeld, was het heel prettig iedereen weer te zien en het enthousiasme om te spelen was groot. In totaal waren er 22 paren op deze eerste clubavond bij café- restaurant De Tapperij. 

Om er eerst weer in te komen is men nog niet begonnen met de competitie, maar spelen de leden men eerst een aantal avonden vrij bridge. Men speelt dan niet in verschillende lijnen, maar iedereen kan elkaar een keer tegen komen. De uitslag van deze eerste avond vrij bridgen was: 1. Renée Feitsma en Marcel Thuis 64,06 procent; 2. Jan Wolters en Peter van Rijsingen 63,88, 3. Nel en Peter Hendriks 59,90. Woensdag 22 september werd de tweede avond vrij bridgen gespeeld met de volgende uitslag: A-lijn: 1. Ineke Telle en Jan Baan 58,62 procent’2. Lientje en Karel Hetzel 57,86; 3. Joke Gotink en Joost Walter 56,53. De eerst komende twee weken speelt men nog vrij bridge, daarna begint de Ruurlose Bridge Club een nieuwe competitie. Nieuwe leden zijn nog steeds welkom.

Eenzaamheid
In de week van 30 september tot 7 oktober is de landelijke week tegen eenzaamheid. Bridge – zeker in clubverband – is een geweldige remedie tegen eenzaamheid, dat weten bridgers als geen ander. Bridgeclubs bieden een perfecte omgeving om het sociale netwerk te vergroten en dat is goed voor eenieder. Graag wil de Ruurlose Bridge Club nieuwe mensen kennis laten maken met de bridgesport. De Nederlandse Bridge Bond onderstreept de maatschappelijk rol die de bridgesport inneemt. Elke middag of avond bridgen draagt bij aan een gezonder Nederland. Bij belangstelling voor bridge of een cursus, neem een kijkje op https://ruurlosebridgeclub.nl/.