De Bridgeclinic georganiseerd door de Ruurlose Bridgeclub was niet heel drukbezocht, maar het enthousiasme was wel groot. Foto: PR

De Bridgeclinic georganiseerd door de Ruurlose Bridgeclub was niet heel drukbezocht, maar het enthousiasme was wel groot. Foto: PR

Geslaagde bridgeclinic, ondanks bescheiden opkomst

RUURLO – De bridgeclinic georganiseerd door de Ruurlose Bridgeclub was niet heel drukbezocht, maar het enthousiasme was wel groot. Na het welkomstwoord van voorzitter Albert van der Moolen van de Ruurlose Bridgeclub, kregen alle tien deelnemers twee consumptiemunten aangeboden en kon de avond beginnen.

Eerst een kleine uitleg door bridge docent Joke Gotink en al snel werden de kaarten in de handen genomen om in de praktijk te ervaren hoe het bridgespel in elkaar steekt. Stapje voor stapje werden de regels iets uitgebreid en aan het eind van de avond was iedereen in staat zelfstandig wat spelletjes te spelen. Met deze regels kan iedereen thuis op de computer het bridgen oefenen. 

Twaalf lessen
Opgave voor de bridgecursus is nog steeds mogelijk. De cursus start op dinsdag 28 september; de bijeenkomsten zijn van 19.30 tot 22.00 uur bij café - restaurant De Tapperij, Julianaplein 4 in Ruurlo. De cursus bestaat uit twaalf lessen van 2,5 uur en wordt gegeven door gediplomeerd bridgedocent Joke Gotink uit Ruurlo. Voor informatie of aanmelding: bel tel. 0573 451387 of mail: joke.hennie13@gmail.com.