Huifkartocht en bezoek aan Kasteel Warmelo met Zonnebloem

Huifkartocht en naar Kasteel Warmelo

GEESTEREN/GELSELAAR - De Zonnebloemafdeling Geesteren-Gelselaar staat kort voor een huifkartocht en een bezoek aan Kasteel Warmelo, een leuke dag uit dus, op 15 september.

Eindelijk is het dan zover dat de mensen van de Zonnebloemafdeling weer wat durven te organiseren om hun gasten weer eens een keer te verrassen. Het bestuur heeft voor een activiteit gekozen, die grotendeels in de buitenlucht is, maar wel een hele mooie. Dus ze hopen dat veel gasten zich willen laten verrassen. 

Op woensdag 15 september wil de Zonnebloem-afdeling Geesteren–Gelselaar haar gasten laten genieten van de mooie omgeving waarin ze wonen. Ditmaal ziet de dag er een beetje anders uit dan anders; de morgen van de 15e om 11.30 uur beginnen de deelnemers met een lunch bij de familie Erinkveld, bij de Melktap.

Onder het genot van een kop koffie/thee met broodje(s) kan men dan eerst even lekker bijpraten, na deze lange 'corona-pauze', die velen toch behoorlijk parten heeft gespeeld en heel wat belemmeringen heeft opgelegd. Tegen 13.00 uur verwacht de organisatie te kunnen vertrekken met de huifkar en een mooie rit te maken, om uiteindelijk in Diepenheim uit te komen bij kasteel Warmelo. Deze huifkar is voorzien van een rolstoel lift, zodat het voor iedereen geen probleem hoeft te zijn om in te stappen en plaats te nemen.

Bovendien is de wagen geheel overdekt, zodat men hinder ondervindt van regen, wind of eventueel de felle zon. Deelname aan deze dag is gratis. Echter is het wel nodig om van tevoren te weten op hoeveel deelnemers men moet rekenen. Dus opgave graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 13 september bij de gebruikelijke adressen: Loura Ruiterkamp, tel. 0545-481374 of Jannie Kreunen, tel. 0545-481421.

Mensen die nog vragen hebben kunnen te allen tijde contact opnemen met een van de vrijwilligers. En natuurlijk geldt ook hier weer, mocht men om vervoer verlegen zitten, meldt dat even en zodat men kan worden gehaald en gebracht. En ook van belang is, even de dieet-wensen door te geven.