Sjors Sportief en Creatief daagt kinderen op een sportieve en creatieve manier uit. Foto: PR

Sjors Sportief en Creatief daagt kinderen op een sportieve en creatieve manier uit. Foto: PR

Tekenwedstrijd Sjors Sportief en Creatief in Berkelland

Algemeen

BERKELLAND - De tekeningen voor de tekenwedstrijd voor basisschoolleerlingen in gemeente Berkelland van Sjors Sportief en Creatief zijn binnen en staan online. Welke tekening komt op de voorkant van het nieuwe Sjors Sportief en Creatief boekje? Dit boekje met het complete naschoolse sport- en creatieve aanbod zal in oktober worden meegegeven aan de kinderen op de basisscholen in Berkelland. Welke voorkant het boekje krijgt bepalen de stemmers. Iedereen kan eenmaal stemmen via internet.

Ga naar www.sjorssportief.nl/tekenwedstrijd en kies gemeente Berkelland, log in en stem op de favoriete tekening. Stemmen kan tot en met 15 september 12.00 uur.

Verenigingen of organisaties of zzp-ers, die zelf een creatief of sportief naschools aanbod hebben voor de jeugd kunnen het op de site zetten en dan komt dit aanbod ook in het boekje te staan. Voor meer info neem contact op met Sport Federatie Berkelland via john@sportfederatieberkelland.nl.

Sjors Sportief en Creatief is een gezamenlijk project van gemeente Berkelland, Beweeg Wijs, Bibliotheek Oost-Achterhoek, Culturije en Sport Federatie Berkelland en wordt ondersteund door Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek.