Mustache Fest in Borculo

BORCULO – Nu langzaam maar zeker de verdere versoepelingen van de coronamaatregelen in zicht zijn durft de Borculose ondernemer Koen Reijntjes het aan. Met zijn evenementenorganisatie genaamd CreativeMusic productions organiseert hij dit jaar nog het muziekevenement Mustache Fest.

CreativeMusic productions organiseert evenementen waarbij show en beleving voorop staat. Deze eerste editie van Mustache Fest krijgt een Fout, Duits en Tiroler tintje. Een feestexplosie vol met special effects, grandioze lichtshow in een prachtig decor. Artiesten als onder andere 538 Die Verrückte Stunde, Immer Hansi en Poar Neem’n zijn van de partij. 

Mustache Fest wordt gehouden op 13 november in Muziekcentrum Borculo. Het is overigens geen toeval dat het muziekevenement in november plaatsvindt. De maand november wordt ook wel eens Movember genoemd. In deze maand laten mannen hun snor staan om aandacht te vragen voor de gezondheid van de man. Door de burn-out waarvan Koen Reijntjes nu na twee jaar goed herstellende van is. Ziet hij hoe groot de taboe nog is om als man te praten over je gezondheid. Het goede doel Movember zet zich in voor de man op het gebied van mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker. Een deel van de opbrengsten tijdens Mustache Fest worden daarom gedoneerd aan het goede doel Movember.

Komende jaren staan er meerdere muziekevenementen op de planning dus hou de website of sociale mediakanalen in de gaten. De voorverkoop van Mustache Fest start op zaterdag 28 augustus om 14.00. Kaarten zijn te koop via de website of via de Facebookpagina.